Απόλλων Πόντου- Ολυμπιακός Β' 0-0: Τρία δοκάρια οι Πειραιώτες και πάλι ισοπαλία

Άτυχος με τρία δοκάρια ο Ολυμπιακός Β' στο Καυτανζόγλειο έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου σε μία ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Superleague2. 

Απόλλων Πόντου- Ολυμπιακός Β' 0-0: Τρία δοκάρια οι Πειραιώτες και πάλι ισοπαλία

Η καλή εμφάνιση στο Καυτανζόγλειο δεν έφερε τρίποντο για τον Ολυμπιακό Β' (0-0) καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άτυχοι, με τρία δοκάρια στο παιχνίδι με τον ελλιπή Απόλλωνα Πόντου. Έτσι ήρθε για τον Ολυμπιακό Β' η τέταρτη διαδοχικά ισοπαλία κι ακόμη μία, όπως και στα υπόλοιπα, σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο στο μεγαλύτερο διάστημα χωρίς τις μεγάλες φάσεις, αλλά η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε προς το τέλος δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 39' ο Σουρλής βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Πίτκα, αλλά ο 38χρονος γκολκίπερ απέκρουσε και στο 43' ο Λιάτσος εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη, με τον Πίτκα να αποκρούσει το φάουλ από καλή θέση του Ξενιτίδη στο 49'. Ενώ στο 51' ο Λιάτσος είχε δεύτερο δοκάρι σε σέντρα σουτ με την παρέμβαση και του Πίτκα. Μεγάλη ευκαιρία είχε για τον Απόλλωνα ο Δαλιανόπουλος στο 55' σουτάροντας άστοχα από πολύ καλή θέση. Στο 57' ο Πίτκας πρόλαβε τον Βοΐλη από την πάσα του Ξενιτίδη και στο 65' ο Κινκουέ έκοψε σωτήρια προ του Ενόμο. Στο 76' ο Ολυμπιακός είχε τρίτο δοκάρι από γύρισμα του Κίτσου και κόντρα σε αντίπαλο, ενώ αμέσως μετά ο Σουντουρά είχε καλό σουτ λίγο άουτ και ο Καλογέρης κεφαλιά επίσης που πέρασε ελάχιστα έξω.

Ο διαιτητής Καλατζής από την Θεσσαλία έδειξε κίτρινη στους Φράγκο, Ενόμο, Μπαγκαλιάνη και Μπαργκάν.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πατί, Παπαϊωάννου (62' Ζαχαράκης), Αμαραντίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ενόμο, Δαλιανόπουλος, Μπαργκάν (93' Δεινόπαπας)

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης (86' Τσέλιος), Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ντόη, Λιάτσος (69' Κωστή), Κίτσος (78' Σπυριδάκης), Σουρλής, Βοΐλης.