Παναθηναϊκός Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Ήταν ανώτερος και νίκησε

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Παναθηναϊκός Β’ κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες

Παναθηναϊκός Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Ήταν ανώτερος και νίκησε

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε ο Παναθηναϊκός Β’ που κέρδισε εντός έδρας με σκορ 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα κέρδισε πέναλτι στο 63’, για χέρι του Πεχλιβανόπουλου, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αθανασακόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα, στο κέντρο της αντίπαλης εστίας και πέτυχε το 1-0, δύο λεπτά μετά.

Ο Σαρδέλης είδε τον Αθανασόπουλο να του λέει «όχι» στο 80’, αποκρούοντας εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του μέσα από την περιοχή.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Β’ δικαιώθηκε τρία λεπτά αργότερα, μιας και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς και ο Παναθηναϊκός Β’, καθώς στο 67’ ο Ηλιάδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Λεωνιδόπουλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (84’ Κούτσιας), Θεοχάρης (87’ Αντωνίου), Ηλιάδης, Κρυπαράκος (90’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (90’ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης (84’ Σέχου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε (81’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας (58’ Σάνι), Ζαΐμι (81’ Οφολίκουε), Παπούλης (68’ Τουλίκας), Χριστόπουλος (68’ Ντούνης).