Δίχως κόσμο για λόγους ασφαλείας το ΑΕΚ Β' - Χανιά

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μ' ανακοίνωση της, γνωστοποίησε ότι η αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας του συλλόγου με τα Χανιά για την 7η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», προληπτικά, για λόγους ασφαλείας.

Δίχως κόσμο για λόγους ασφαλείας το ΑΕΚ Β' - Χανιά

Την Τετάρτη (08/12) έγινε γνωστό ότι το ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League 2, μεταξύ ΑΕΚ Β' και Χανίων, δεν θα διεξαχθεί ούτε στο Δημοτικό Σπάτων (συνήθη τόπο αγώνων της 2ης ομάδας της «Ένωσης»), ούτε στο ΟΑΚΑ (όπως είχε ανακοινωθεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη, όμως δεν έγινε, λόγω κορονοϊού στις τάξεις των φιλοξενούμενων...), αλλά στο Αιγάλεω και μάλιστα άλλαξε κι η ώρα διεξαγωγής του (από 17.00, στις 14.45).

Την επομένη άλλαξαν κι οι όροι διεξαγωγής του αγώνα, στο «Σταύρος Μαυροθαλλασίτης», το οποίο δεν θα φιλοξενήσει κόσμο.

Αιτία το γεγονός ότι (έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης), αποφασίστηκε, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας, το παιχνίδι να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο αγώνας της ΑΕΚ Β με τα Χανιά για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2, την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυρολαθασσίτης» (14.45) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.