Ολυμπιακός Β'-Πανσερραϊκός 2-1: Συνεχίζει αήττητος στη Super League 2 (Highlights)

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε με σκορ 2-1 τον Πανσερραϊκό χάρη σε γκολ του Κωστή (30') και του Βοΐλη (51'), ενώ είχαν ισοφαρίσει οι φιλοξενούμενοι στο 47' με τον Μαρτσιόνι.

Ολυμπιακός Β'-Πανσερραϊκός 2-1: Συνεχίζει αήττητος στη Super League 2 (Highlights)

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνέχισε ο Ολυμπιακός Β' που επικράτησε με σκορ 2-1 του Πανσερραϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε τους δέκα βαθμούς.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 28' ο Σουρλής κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, διότι θεωρούσαν πως δεν υπήρξε επαφή. Στο 30' ο Κωστή εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πειραιά. Ο Πανσερραϊκός έκανε αισθητή την παρουσία του στο 44' με ένα σουτ του Παπαβασιλείου.

Στην επανάληψη τα "λιοντάρια" μπήκαν δυνατά και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο και πέτυχαν στο 47' με σου του Μαρσιόνι. Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού Β' που πίεσε τους φιλοξενούμενους και στο 51' ο Βοΐλης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καβουσάκη και σε κενή εστία σκόραρε για το 2-1. Η ομάδα του Πειραιά από εκείνο το σημείο και μετά δεν κινδύνεψε σοβαρά από τους φιλοξενούμενους και πήρε ακόμα μία σημαντική νίκη.

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (80' Τσέλιος), Βοΐλης (89' Ντόη), Κίτσος, Κωστή (74' Λιάτσος), Σουρλής

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός (72' Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57′ λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57′ Κόντσι), Παπαβασιλείου (72' Έππας).