Βέροια για την ΕΡΤ: «Είναι να απορεί κανείς...»

Η Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί την ΕΡΤ να αναθεωρήσει, ώστε ο κόσμος να παρακολουθήσει από την τηλεόραση το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Βέροια για την ΕΡΤ: «Είναι να απορεί κανείς...»

Η ΕΡΤ δεν θα μεταδώσει το ματς της Βέροιας με την ΑΕΛ και η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την απόφαση της ΕΡΤ να μην καλύψει ζωντανά το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

«Καλούμε τη Δημόσια ΕΡΤ να αναθεωρήσει, ώστε το φίλαθλο κοινό να μπορέσει να παρακολουθήσει το παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας:

«Εύλογες απορίες…
Τη στιγμή που το πρωτάθλημα αρχίζει να αποκτά δυναμική και επιτέλους οι ομάδες μας βρήκαν τηλεοπτική στέγη… Τη στιγμή που όλοι προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν που ακούει στο όνομα πρωτάθλημα Betsson Superleague 2… Ξαφνικά μαθαίνουμε ότι η ΕΡΤ δεν θα μεταδώσει το ντέρμπι του Α’ Ομίλου.

Είναι να απορεί κανείς! Με ποιο σκεπτικό η ΕΡΤ αποφασίζει να μην καλύψει ζωντανά τον - κατά τεκμήριο - πιο σημαντικό και εμπορικό αγώνα της 6ης αγωνιστικής; Με ποιο σχεδιασμό πιστεύουν ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού;

Καλούμε τη Δημόσια ΕΡΤ να αναθεωρήσει, ώστε το φίλαθλο κοινό να μπορέσει να παρακολουθήσει το παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων».