ΑΕΚ Β': Στο ΟΑΚΑ ο κυριακάτικος αγώνας με τον Αστέρα Βλαχιώτη για την Super League 2!

H ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι η Β' ομάδα στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής για την Super League 2 θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ (κι όχι στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων, όπως τα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος) τον Αστέρα Βλαχιώτη!

ΑΕΚ Β': Στο ΟΑΚΑ ο κυριακάτικος αγώνας με τον Αστέρα Βλαχιώτη για την Super League 2!

«Μετακομίζει» η ΑΕΚ Β' και φέρνει την Super League 2 στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι η δεύτερη ομάδα θα δώσει τον προσεχή αγώνα της με τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της δεύτερης, ιεραρχικά, κατηγορίας, την Κυριακή (28/11, 14.45) στο ΟΑΚΑ κι όχι στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων («Δημήτρης Δημητρίου») όπως τα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς που έχει δώσει!

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα αγωνίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο εκτός έδρας (σ. 27/11 στα Ιωάννινα, με τον ΠΑΣ) κι αφού τα έργα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, για να φιλοξενηθούν εκεί οι αγώνες της, αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του νέου έτους προκρίθηκε η λύση του, αχανούς, ΟΑΚΑ

Αφενός για είναι η, αήττητη μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές (3ν. - 1 ισοπ.) ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου περισσότερο προσβάσιμη στους φίλάθλους που θέλουν να τη δουν εκ του σύνεγγυς, αλλά και λόγω του καλύτερου αγωνιστικού χώρου.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Παρασκευή (26/11).

Yπενθυμίζεται ότι το εν λόγω ματς είναι και τηλεοπτικό με την ΕΡΤ 3 να το καλύπτει.