Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β' 2-2: Γλίτωσε στις καθυστερήσεις

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με δραματική εξέλιξη Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Β' έμειναν στο 2-2.

Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β' 2-2: Γλίτωσε στις καθυστερήσεις

Το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι έπαιξε ο Ολυμπιακός Β' που αντιμετώπισε στη Λάρισα τον τοπικό Απόλλωνα. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κινδύνεψε με την πρώτη της ήττα, αλλά την απέφυγε στις καθυστερήσεις του αγώνα και έφυγε από τη Θεσσαλία με το 2-2.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Νίκολιτς. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Μας περίμενε, όμως, ένα δραματικό φινάλε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 74' ο Ζιάκας έκανε το 1-1 για τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή και στο 87' ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Η ομάδα της Θεσσαλίας κρατούσε σφιχτά τη νίκη στα χέρια της, αλλά ο Μαρίνος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το ματς στα ίσια διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Έτσι ο Ολυμπιακός Β' απέφυγε την πρώτη του ήττα και έφτασε τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Λάρισας πήρε τον δεύτερο πόντο της στη φετινή Super League 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαντζάρης, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου (53′ Κανούλας), Σκούπρα, Κόζουχ (53′ Μπαλογιάννης), Χατζής, Τιμπουέ, Λεμάνγκρ (68′ Ζιάκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς, Ξενιτίδης (90’ Λιάτσος), Ντόι, Κωστή, Μαρίνος, Κίτσος, Α. Μπα (78’ Βοΐλης).