Ολυμπιακός Β'-ΑΕΛ 1-0: Ιμπαγάσα: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά, θα έρθουν και δύσκολες μέρες»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Β' επί της ΑΕΛ και θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

Ολυμπιακός Β'-ΑΕΛ 1-0: Ιμπαγάσα: «Να συνεχίσουμε τη δουλειά, θα έρθουν και δύσκολες μέρες»

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε και την ΑΕΛ πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στη Super League 2. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά προκειμένου να βελτιωθεί κι άλλο.

Αναλυτικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: Είναι σημαντική η νίκη, αλλά δεν παίξαμε καλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, Μετράνε οι τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε.

Για το πόσο βοηθούν αυτές οι δύο νίκες: Είναι ένα καινούριο πρότζεκτ. Πρέπει να δουλεύουμε με τα παιδιά. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς πρέπει να δουλεύουμε με τα παιδιά και να γινόμαστε καλύτεροι.

Για τη δύσκολη προετοιμασία λόγω των απουσιών: Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία και να κοιτάμε πότε γυρίζουν οι παίκτες από τις εθνικές ομάδες. Τώρα θα παίζουμε ανά τρεις ημέρες και θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.