Ολυμπιακός Β' - ΑΕΛ 1-0: Με Κωστή το δύο στα δύο

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη Super League 2 επικρατώντας με σκορ 1-0 της ΑΕΛ χάρη σε γκολ του Κωστή (79').

Ολυμπιακός Β' - ΑΕΛ 1-0: Με Κωστή το δύο στα δύο

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα παρέταξε τον Ολυμπιακό Β' με 4-3-3 έχοντας δεξιό μπακ τον Νίκολιτς και αριστερό τον Αποστολόπουλο, ενώ Κινκουέ και Μπαγκαλιάνης έπαιξε στόπερ. Σαπουντζής, Ξενιτίδης και Σουρλής έπαιξαν στη μεσαία γραμμή, ενώ στη δεξιά πλευρά της επίθεσης ξεκίνησε ο Μαρίνος και αριστερά ο Μπα με τον Βοΐλη να παίζει στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Φυντάνης παρέταξε την ΑΕΛ με 4-3-3 με τον Μπέρτο δεξί μπακ και τον Ομάρ αριστερό, ενώ Ηλιάδης και Μαξιμένκο ήταν οι στόπερ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο και Μαυριάς έπαιξαν στη μεσαία γραμμή με τους Συμελίδη, Νικολιά και Όγκμποε να συνθέτουν την τριάδα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός Β' ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και η ΑΕΛ από την πλευρά της προσπάθησε να πιέσει ψηλά για να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας. Τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν με τον Ολυμπιακό Β' να έχει την κατοχή της μπάλας την ομάδα της Θεσσαλίας να περιμένει στο μισό γήπεδο για να χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Μετά το 25' η ΑΕΛ πήρε τη μπάλα στα πόδια της, αλλά το παιχνίδι περιορίστηκε σε δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Κάπως έτσι το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0 χωρίς να προσφέρει συγκινήσεις και με τους δύο τερματοφύλακες να είναι θεατές. Ίσως η μοναδική στιγμή που θα μπορούσε να μνημονεύεται είναι η φάση του 22' όταν Μαρίνος και Βοΐλης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα με το γύρισμα του Μαρίνου.

Το σκηνικό φάνηκε να μην αλλάζει και στην επανάληψη. Μάλιστα το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δυνατό με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές διακοπές. Το θέαμα που πρόσφεραν ο Ολυμπιακός Β' και η ΑΕΛ δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός έψαχνε τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των "βυσσινί", ενώ ο Φυντάνης από την πλευρά του έδειξε από ένα σημείο και μετά τη διάθεση να πάρει το ματς. Το ματς άρχισε να ανοίγει στα τελευταία 15 λεπτά. Ο Ολυμπιακός Β' έκανε αισθητή την παρουσία του στο 76' με ένα σουτ του Κωστη που πέρασε άουτ. Στο 77' η ΑΕΛ άγγιξε το γκολ με τον Όκμποε να βγαίνει απέναντι από τον Τζολάκη, να κάνει το σουτ, αλλά ο πορτιέρε των Πειραιωτών να κρατάει το 0-0. Έτσι στο 79' Ξενιτίδης και Μπα συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Κωστή, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΛ για το 1-0. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός Β' κατάφερε και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη Super League 2.

Μικρογραφία

Ολυμπιακός Β' - ΑΕΛ 1-0

Γήπεδο: Προπονητικό κέντρο Ρέντη

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Σκόρερ: 79' Κωστή

Κίτρινες: 15’ Μπα, 35’ Ηλιάδης

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46' Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64' Κίτσος), Βοΐλης (64' Κωστή), Μπα (90+1 Ντόη)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (85' Θ. Παπαγεωργίου), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (85' Γρηγορόπουλος, Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60' Ακούνια), Νικολιάς (75' Ταχάρ), Όγκμποε.