ΑΕΚ: Με Γέβτιτς, αλλά και (ξανά) Μπακάκη, η δεύτερη ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Παρότι απουσιάζουν οι διεθνείς (Μιτάι, Λάτσι, Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Γερολέμου) η ΑΕΚ Β' θα ενισχυθεί στον Κυριακάτικο (14/01, 15.00) αγώνα της με τον Παναθηναϊκό Β', για την Super League 2, από δύο μέλη της πρώτης ομάδας: τους Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλη Μπακάκη.

ΑΕΚ: Με Γέβτιτς, αλλά και (ξανά) Μπακάκη, η δεύτερη ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν κι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος συμπεριέλαβε, για την Κυριακάτικη (14/11) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β', που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 (15.00) τον Ντάρκο Γέβτιτς, που την περασμένη Τετάρτη επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας μετά την αποθεραπεία του..

Ο Ελβετός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του, ενόψει και του ντέρμπι της πρώτης ομάδας με τον Ολυμπιακό (21/11).

Στην αποστολή βρίσκεται (όπως και στην πρεμιέρα...) και ο Μιχάλης Μπακάκης, αλλά, αντίθετα,απουσιάζουν οι διεθνείς Μάριο Μιτάι, Ζίγκα Λάτσι, Αγγελος Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γιάννης Γερολέμου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιανίς Αμούρ, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ Β' για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β': Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Μπούσης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γέβτιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.