Παναθηναϊκός: Με την Β' ομάδα για να βρει ρυθμό ο Σένκεφελντ

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Παναθηναϊκό Β' κόντρα στην ΑΕΚ Β' για την 2η αγωνιστική της Super League 2, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.

Παναθηναϊκός: Με την Β' ομάδα για να βρει ρυθμό ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ βρίσκεται πλέον σε διαδικασία επιστροφής και πλήρους ενσωμάτωσης στο αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού, μετά την πολύ λεπτή επέμβαση που έκανε στον αστράγαλό του στις 18 Μαΐου, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον προετοιμάζει σιγά-σιγά για τον αγώνα της μεθεπόμενης Δευτέρας (22/11) στη Λαμία.

Για να αποκτήσει, ωστόσο, ρυθμό στο παιχνίδι του όντας εκτός αγώνων εδώ κι ένα εξάμηνο, ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε, σε συνεννόηση με τον Σένκεφελντ, να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής (14/11, 15:00) του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Ολλανδός στόπερ, μαζί με τους Ενγκμπακοτό, Αγιούμπ, Σιδερά και Ξενόπουλο θα προπονηθούν το Σάββατο (13/11) το μεσημέρι με τη Β’ ομάδα του «τριφυλλιού» και θα τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».