AEK B': Mε Λάτσι - Μιτάι, εκτός του Μπακάκη, η αποστολή του αγώνα με την Καλαμάτα για τη SL2

Πλην του Μιχάλη Μπακάκη κι οι Λάτσι - Μιτάι, που δεν είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης συμπεριλήφθηκαν σε εκείνη της ΑΕΚ Β' για την πρεμιέρα της Super League 2 με την Καλαμάτα (07/11, 15.00, Δημοτικό Σπάτων).

AEK B': Mε Λάτσι - Μιτάι, εκτός του Μπακάκη, η αποστολή του αγώνα με την Καλαμάτα για τη SL2

Παραμονή του παρθενικού, επίσημου, αγώνα της ΑΕΚ Β' ανακοινώθηκε η αποστολή, ενόψει του αγώνα με την Καλαμάτα, για πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα της Super League 2, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Στάδιο Σπατών (Κυριακή, 7/11, 15:00).

Σε αυτήν βρίσκονται (πλην του Μιχάλη Μπακάκη, που μεσούσης της εβδομάδας και βλέποντας ότι απουσιάζει για 3 σερί αγώνες από τις αποστολές της πρώτης ομάδας επί Γιαννίκη) οι Λάτσι και Μιτάι οι οποίοι «κόπηκαν» από την πρώτη ομάδα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (06/11, 19.30) για την Super League.

Οι τρεις παίκτες ...υποβιβάζονται από την πρώτη ομάδα της «Ένωσης» για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να έχουν αγωνιστικό ρυθμό σε περίπτωση που τους χρειαστεί ο Γιαννίκης, αλλά και για να συνδράμουν τη 2η ομάδα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι οι:

Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λάτσι, Αρβανίτης, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μπουστακόπουλος, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης, Γκολφίνος, Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι θα διεξαχθή με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την επίσημη σελίδα της Super League 2 στο Facebook.