LIVE Streaming: Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' (15:00)

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' (6/11, 15:00) για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

LIVE Streaming: Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' (15:00)

Ο Ολυμπιακός Β' κάνει πρεμιέρα στην Super League 2 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β', τον οποίο υποδέχεται στο Ελ Πάσο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος το μεσημέρι του Σαββάτου (6/11, 15:00).

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' (15:00)

Αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν υπέρμαχος της δημιουργίας Β' ομάδας που θα αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε και η U23 των πρωταθλητών Ελλάδας είναι έτοιμη να ριχτεί στη "μάχη".

Ο Αργεντινός προπονητής έχει στη διάθεση του και δύο παιδιά από την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Βασίλης Σουρλής συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β'.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Τζολάκης, Νίκας, Στουρνάρας (τερματοφύλακες), Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Σουρλής, Βοΐλης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόη, Νίκολιτς, Κίτσος, Κατσογιάννης, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Γκαλιάνι, Κεραμίδας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε την αποστολή της, στην οποία βρίσκεται και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» χρειάζεται χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό που είχε και έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησε να βρεθεί στην δεύτερη ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β' αποτελείται από τους: Ταλιχμανίδη , Μπουργάνη, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τάχατο, Ίνγκασον , Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό, Φασίδη, Πανίδη, Γκορντεζιάνι, Γρόσδη.

Για τα εισιτήρια «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στα ΠΑΟΚ Β΄ που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας το Σάββατο 6/11 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εκδοτήρια θα λειτουργούν το Σάββατο 6/11 (10:00 – 13:00) στο Γ. Καραϊσκάκης (έξω από τη θύρα 25) και στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας από τις 13:30 έως την έναρξη του αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι να έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ & 25€ VIP