Super League 2: Επιτέλους σέντρα, τα βλέμματα στο Ελ Πάσο!

Το ματς Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' (6/11, 15:00) δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Super League 2: Επιτέλους σέντρα, τα βλέμματα στο Ελ Πάσο!

Επιτέλους, μετά από αρκετές αναβολές, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου (6/11) έχουμε σέντρα στη Super League 2 με τρεις αναμετρήσεις.

Φυσικά, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' και ΠΑΟΚ Β' στις 15:00 στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας, στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου. Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Βασίλης Σουρλής με τους «ερυθρόλευκους». Με Ίνγκανσον στην αποστολή τους οι Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, την ίδια ώρα (15:00) ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, επίσης για τον Βόρειο όμιλο. Τα «λιοντάρια» του Ζεράρ Σαραγόσα θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα την νέα σεζόν, ενώ από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Στις 14:45 στο Νότιο Όμιλο η Ρόδος αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη. Τα «ελάφια» του Σωτήρη Αντωνίου, που επιστρέφουν στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10 και ψάχνουν τη νίκη κόντρα κιτρινόμαυρους» του Νίκου Μπαδήμα που επίσης ψάχνουν τη νίκη.