Ολυμπιακός Β': Ο Ανατολάκης παρέθεσε γεύμα

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός U23 υποδέχεται τα Τρίκαλα στον Ρέντη και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ανατολάκης παρέθεσε γεύμα σε όλη την ομάδα.

Ολυμπιακός Β': Ο Ανατολάκης παρέθεσε γεύμα

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Β' υποδέχεται στον Ρέντη τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2. Η στιγμή που περίμεναν όλοι στο μεγάλο λιμάνι φτάνει και η Β' ομάδα είναι έτοιμη για το πρώτο της επίσημο παιχνίδι.

Την Παρασκευή (29/10) ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Β', ο Γιώργος Ανατολάκης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της U 23. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και ο διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο στο Αιγάλεω.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό μεταξύ των μελών του Ολυμπιακού U23 με τον Γιώργο Ανατολάκη να προχωράει σε αυτή την κίνηση πριν τη σέντρα προκειμένου να αποφορτιστεί η ομάδα και φυσικά να έρθουν όλοι ακόμη πιο κοντά.

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο στοίχημα η πορεία της Β' ομάδας, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει παλέψει για τη δημιουργία της και από φέτος αυτό το σχέδιο παίρνει σάρκα και οστά.