ΑΕΚ Β': Με Λάτσι η αποστολή

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στη Super League 2 είναι η ΑΕΚ B' με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να παίρνει στην αποστολή για το ματς με τον Διαγόρα Ρόδου και τον Λάτσι.

ΑΕΚ Β': Με Λάτσι η αποστολή

Η ΑΕΚ Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της στη Super League 2 και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς έχει συμπεριλάβει τον Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι της πρώτης ομάδας με αντίπαλο τον Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Ο Διαγόρας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ Β στη Super League 2 της σεζόν 2021-22 που κάνει σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο. Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν σήμερα το απόγευμα για τη Ρόδο και θα αγωνιστούν αύριο στις 3 μμ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που συμμετέχουν ομάδες Β (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και η ΑΕΚ Β είναι τοποθετημένη στον Β’ Ομιλο.

Μετά την τελευταία προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα Σπάτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι Αγγελόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Λάτσι, Ραντόνια, Σταμούλης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ, Γεωργέας, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης».