Ηρακλής: Ο Γιώργος Μανωλάκης για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας

Ο Γιώργος Μανωλάκης του Ηρακλή μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους, αλλά και τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Ηρακλής: Ο Γιώργος Μανωλάκης για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας

Ο αριστερός ακραίος μπακ του Ηρακλή, Γιώργος Μανωλάκης σχολιάζει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και θα θέλαμε να ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα. Θα έπρεπε ήδη να είχαμε αγωνιστικούς ρυθμούς και αρκετές αναμετρήσεις στα «πόδια» μας. Περιμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον καλύτερο βαθμό.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα αρχή και είναι δύσκολη ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ζήσει τον Ηρακλή. Με όσα μας έχει μεταφέρει ο κόσμος καταλαβαίνουμε που έχουμε έρθει και πόσο μεγάλες απαιτήσεις υπάρχουν. Για αυτό θα πρέπει να μοχθούμε στις προπονήσεις και να δίνουμε το 100 % για να πετύχουμε. Η νοοτροπία μας είναι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε κάθε αναμέτρηση, είτε αγωνιζόμαστε εντός, είτε εκτός έδρας.

Ο κόσμος είναι ένας επιπλέον παίκτης για την ομάδα μας, ειδικότερα όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρας μας. Το έχουμε ήδη ζήσει αυτό και νομίζω ότι θα συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση. Ο κόσμος μας βοηθάει για να φτάνουμε στην νίκη. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή, που είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Το κλίμα που υπάρχει είναι εξαιρετικό και αυτό με χαροποιεί περισσότερο, δίνοντας μου ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσω για το καλό το ομάδας».