Ολυμπιακός Β'-Πανιώνιος 1-0: Νίκη με γκολ Ξενιτίδη και Μπα στην ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με σκορ 1-0 του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Ο Ξενιτίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β'-Πανιώνιος 1-0: Νίκη με γκολ Ξενιτίδη και Μπα στην ενδεκάδα

Ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έπαιξε ο Ολυμπιακός Β' στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Super League 2, όπου θα παίξει στον Βόρειο όμιλο με τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία (στον Νότο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός). Η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε στον Ρέντη τον Πανιώνιο και πέτυχε την πρώτη της νίκη με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Έπεσε πάνω, ωστόσο, στον εξαιρετικό Σταματόπουλο που κράτησε το μηδέν για τους Νεοσμυρνιώτες. Από το 25' και μετά ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία του αγώνα και ανέβασε την απόδοση του.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Σταμάτης έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει, ενώ ο Μούντριχα έπιασε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, όμως, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καραργύρη.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο γήπεδο και πίεσε τον Ολυμπιακό και στο 57' ο Καραργύρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Δρίτσα. Το ματς είχε ανοίξει και οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν χώρους με αποτέλεσμα στο 65' οι παίκτες του Ιμπαγάσα να εκδηλώσουν υποδειγματικά μία επίθεση, ο Ξενιτίδης να κάνει ένα υπέροχο πλασέ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά με τους προπονητές των δύο ομάδων να κάνουν αρκετές αλλαγές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραγύργης, Μπακαλιάνης, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Ντόι, Νίκολιτς, Τσέλιος, Μπα, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Καλογερόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Πίνακάς, Κίτσος, Γκαλιάνι, Κινκουε, Μαυρούδης, Λίνδος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ζάχι, Κοντοές, Ζούλιας, Γροντής, Μπρέγκου, Μούντριχας, Δρίτσας, Ξυγκόρος, Σταμάτης.

Έπαιξαν και οι: Κραβαρίτης, Νταλακούρας, Διονέλλης, Καλομοίρης, Αργυρίου, Λιούμης, Σπάρταλης, Τσέργα.