Απόλλων Λάρισας: Η απάντηση για το δημοσίευμα που θέλει τον Φορνάρι να κοιμάται στα παγκάκια

Αντέδρασε επίσημα ο Απόλλων Λάρισας στο δημοσίευμα που θέλει τον Μαξιμιλιάνο Φορνάρι, του οποίου τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, να κοιμάται στα παγκάκια της θεσσαλικής πόλης!

Απόλλων Λάρισας: Η απάντηση για το δημοσίευμα που θέλει τον Φορνάρι να κοιμάται στα παγκάκια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Μαξιμιλιάνο Φορνάρι, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, παραμένει εγκλωβισμένος στη χώρα μας καικοιμάται σε παγκάκια της πόλης!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ψευδώς διανέμεται η είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fornari.

Η ομάδα μας ουδέποτε συμφώνησε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή περί της μεταγραφής του στον Απόλλωνα και ουδέποτε τον άφησε να κοιμηθεί σε ...παγκάκι, παρά τον ιδιόρυθμο του χαρακτήρα του.

Ο παίκτης ήρθε από την Λατινική Αμερική (χωρίς να τον καλέσουμε) με σκοπό να συζητήσουμε τα περί της μεταγραφής του, στην ομάδα μας, χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Όσο με τον παίκτη συζητούσαμε μαζί, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διέμεινε σε ξενοδοχείο του οποίου δωμάτιο, είχαμε μισθώσει.

Με το αρνητικό πέρας των συζητήσεων μαζί του, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του.

Έτσι όσοι προέτρεεξαν να μας λοιδωρήσουν και να μας κατασυκοφαντήσουν όσο φυσικά και να μας βλάψουν με τα δημοσιεύματα εναντίον μας, σύντομα, αν το συνεχίσουν θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.

Κύριοι το ψέμα έχει ...κοντά ποδάρια...».