Ξύλο στο φιλικό Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας (vid)

Ξύλο είχαμε στο φιλικό των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας!

Ξύλο στο φιλικό Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας (vid)

Ξύλο έπεσε στο φιλικό των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας. Περίπου στο 70’ ένας παράγοντας του Απόλλωνα Λάρισας, ήρθε στα χέρια με παράγοντα των Τρικάλων.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και κυρίως του Γιάννη Ζαλαώρα, φαίνεται και στο βίντεο πως ενήργησε ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων, τα πνεύματα ηρέμησαν ενώ στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και οι πρόεδροι των δύο ομάδων Ηλίας Αϊβάζογλου και Παναγιώτης Μαντζανάς.

Το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά αλλά τελικά ολοκληρώθηκε.

Για την ιστορία να πούμε πως ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με 3-1. O Μπαλογιάννης έκανε το 0-1 στο 10’ και το 0-2 στο 26’. Ο Παναγιώτου σημείωσε το 0-3 στο 33’ ενώ για τα Τρίκαλα μείωσε στο 58’ ο Μπενίτεθ

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης (46′ Σεντουριόν), Ντιαλόσι (46′ Παρέδες), Κεχαγιάς (36′ Μπενίτεθ), Νιάρος (23΄Μπαράτα), Σανδραβέλης, Πέλκας (46′ Μπαξεβάνος), Ριζογιάννης (23′ Ρεσκίν), Χειρίτραντας (68′ Κλεμέντε), Ευθυμίου (53′ Φουτσίνι), Αουντίνο (46΄Ελευθεριάδης), Κουσκουνάς (53΄Νίζιτς)

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Αστράς (64′ Νόρμαν), Σκούπρας (72′ Πετράκης), Καρίκι, Τίμπουε, Χατζής, Γιαννίτσης (69′ Καλούσιος), Μπαλογιάννης (46′ Καπουράνης), Ζιάκας (53′ Νούσιος), Λίταινας (84′ Λουκάς), Παναγιώτου (46′ Κανούλας), Λεμάνγκρ (63′ Κοζουά)