Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό Β', γκολ ο Πινακάς

Ο Ολυμπιακός Β' ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Ξάνθη σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της Super League 2.

Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό Β', γκολ ο Πινακάς

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έπαιξε ο Ολυμπιακός Β' στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τη Ξάνθη. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν στο 9' με σουτ του Πινακά, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα της Θράκης έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και ανέβασε την απόδοση της. Στο 15' ο Μονρόζ είχε δοκάρι, ενώ στο 21' ο ίδιος έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 22' ήταν σειρά του Μιχαήλ να αστοχήσει, αλλά η ισοφάριση ήρθε στο 24' όταν Βιθέντε, Ιμπραΐμ και Κρητικός συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο τελευταίος σκόραρε για το 1-1.

Στο 34' ο Ολυμπιακός Β' απείλησε με ένα φάουλ του Κωστή, αλλά στο 41' ο Μπάτζιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στην επανάληψη η Ξάνθη ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ρυθμός έπεσε αρκετά λόγω και των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές. Στο 68' ο Βιθέντε πήρε την πάσα από τον Πλατέλλα και σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος (89′ Πολίμος), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (61′ Φαζός), Ουνγιαλίδης (80′ Δημητριάδης Τ.), Βιθέντε, Θυμιάνης (82′ Mόνζε), Τσέλιος, Μονρόζ (61′ Τζανακάκης), Κρητικός (46′ Γκινσάρι), Ιμπραΐμι (61′ Πλατέλλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κίνκουε, Μπαγκαλιάννης, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς, Κωστή, Νίκολιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι Νίκας, Σαπουντζής, Ντόη, Τσέλιος Ανδρέας, Αποστολόπουλος.