Επίσημο: Στη Βέροια ο Γιακουμάκης

Ο Πέτρος Γιακουμάκης στη Βέροια. Ο 29χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας.

Επίσημο: Στη Βέροια ο Γιακουμάκης

Οριστικά παίκτης της Βέροιας ο Πέτρος Γιακουμάκης. Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το προηγούμενο διάστημα από τον Ατρόμητο.

Τα δύο τελευταία χρόνια στο Περιστέρι, ο 29χρονος επιθετικός είχε 37 συμμετοχές με τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 3/7/1992 στο Ηράκλειο Κρήτης και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ατσαλένιο, με τον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια πριν πάρει μεταγραφή στον Λεβαδειακό το 2014.

Βέροια: Συμφωνία με Πέτρο Γιακουμάκη

Με την ομάδα της Βοιωτίας αγωνίστηκε για πέντε σεζόν, ενώ από το 2019 ανήκε στον Ατρόμητο Αθηνών. Ο 29χρονος επιθετικός μετράει συνολικά 171 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague και το Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας σημειώσει 29 γκολ.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τη Βασίλισσα του Βορρά.

Καλώς ήλθες Πέτρο!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βέροια για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τον 29χρονο επιθετικό Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος μετά την εξαιρετική του πορεία στον Λεβαδειακό, πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο όπου και παρέμεινε την τελευταία διετία και έμεινε ελεύθερος στο τέλος της περσινής σεζόν.