Ξάνθη: Φιλικό το Σάββατο (18/9) με τον Ολυμπιακό Β’

Φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’ δίνει η Ξάνθη το Σάββατο (18/9). Τεστ και με τον ΠΑΟΚ Β’.

Ξάνθη: Φιλικό το Σάββατο (18/9) με τον Ολυμπιακό Β’

Το Σάββατο (18/9, 16:30) στο Xanthi FC Arena, η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Β’ σε φιλικό αγώνα. Ο ΑΟΞ έκλεισε τεστ και με τον ΠΑΟΚ Β’ αλλά ακόμη δεν είναι γνωστή η ημερομηνία

Αναλυτικά:

«Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Β’ στο 5ο κατά σειρά παιχνίδι προετοιμασίας του.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ η τιμή εισιτηρίου είναι στα 10 €.

Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 6 ετών, αλλά και για όσους έχουν προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας του ΑΟΞ. Γι’ αυτούς, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η απόδειξη για να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς την αγορά εισιτηρίου.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακό (72 ωρών).

Για τους φιλάθλους η Θύρα που θα είναι ανοιχτή θα είναι η Β1 (απέναντι από τα επίσημα).

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου αλλά και ταυτότητα για την ταυτοπροσωπία.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι προετοιμασίας, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό e-mail στο press@xanthifc.gr μέχρι την Παρασκευή και ώρα 15:00.

Η είσοδός τους θα γίνει από την σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στις δημοσιογραφικές θέσεις.

Σε νέα ημερομηνία ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ Β’ στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την έναρξη της SL2. Μόλις οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες θα υπάρξει σχετική ενημερωτική ανακοίνωση».