Επίσημο: O Γιαλαμούδης στον Αλμωπό Αριδαίας

Ο 23χρονος αμυντικός Ραφαήλ Γιαλαμούδης υπέγραψε στον Αλμωπό Αριδαίας.

Επίσημο: O Γιαλαμούδης στον Αλμωπό Αριδαίας

Ο 23χρονος αμυντικός, ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ από το 2015 έως και το καλοκαίρι του 2017. Έχει περάσει και από Καβάλα, Αιγινιακό, Αναγέννηση Γιαννιτσών.

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ακραίο αμυντικό Ραφαήλ Γιαλαμούδη.

Ο 23χρονος αμυντικός, ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ από το 2015 έως και το καλοκαίρι του 2017. Αγωνίζεται ως δεξιός και αριστερός ακραίος αμυντικός. Την χρονιά 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Καβάλας στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Έπειτα φόρεσε την φανέλα του Αιγινιακού κάνοντας ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Football League με την φανέλα της Καβάλας.

Ραφαήλ, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο αμυντικό Ραφαήλ Γιαλαμούδη, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στην ομάδα της Καβάλας που μετείχε στο πρωτάθλημα της Football League και πήρε την άνοδο στη Super League 2 αλλά ακόμη είναι άγνωστο εάν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.