ΑΕ Καραϊσκάκης: Έδωσε τα χέρια με τον Νίκολα Κρισμάρεβιτς

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Καραϊσκάκης ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Σέρβου μέσου, Νίκολα Κρισμάρεβιτς

ΑΕ Καραϊσκάκης: Έδωσε τα χέρια με τον Νίκολα Κρισμάρεβιτς

Στην ΑΕ Καραϊσκάκης υπέγραψε ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς. Ο 29χρονος (1,87 μ.) Σέρβος αμυντικός χαφ που έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την αρτινή ομάδα, έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στη χώρα μας, σε επίπεδο ακαδημιών με τον Πανιώνιο και σε ανδρικό επίπεδο με τις φανέλες της Ζακύνθου (2014-15), του Παναιγιαλείου (2015-16) και του Πανελευσινιακού (2017) σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ, με 79 συμμετοχές και πετυχαίνοντας μάλιστα 7 τέρματα.

Επίσης έχει γεμάτες σεζόν στην Α’ Σερβίας με Τσουκαρίτσκι (64 συμμετοχές, 3 γκολ), Σίντελιτς (14 συμμετοχές, 1 γκολ), Ράντνικ Σουρντούλικα (8 συμμετοχές) και Μπάτσκα Παλάνκα (13 συμμετοχές, 2 γκολ), στην Β’ Σουηδίας με την Συριάνσκα (14 συμμετοχές), στην Α’ κατηγορία των Νήσων Φερόε με την Βέστουρ (15 συμμετοχές) και στην Ινδική Super League με την Κεράλα Μπλάστερς (14 συμμετοχές, 2 γκολ).

Την περσινή σεζόν την μοίρασε ανάμεσα στην Μπάτσκα Παλάνκα και την Κόσιτσε (15 συμμετοχές) που αγωνιζόταν στη Β’ κατηγορία της Σλοβακίας. Τέλος, να σημειώσουμε ότι έχει υπάρξει και 7 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας του, πετυχαίνοντας και 1 γκολ.