Επίσημο: Η Καλλιθέα πήρε Νάτση, Ρώσση

Δύο ακόμη προσθήκες για την ομάδα της Καλλιθέας. Προχώρησε στην απόκτηση των Θεοχάρη Νάτση, Λεωνίδα Ρώσση.

Επίσημο: Η Καλλιθέα πήρε Νάτση, Ρώσση

Ο Θεοχάρης Νάτσης (23 ετών – αμυντικός) και ο Λεωνίδας Ρώσση (22χρ. – ακραίος μπακ χαφ) έδωσαν τα χέρια με την Καλλιθέα και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Αθήνας που μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ανακοινώνει δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τον 23χρονο αμυντικό μέσο Θεοχάρη Νάτση με σημαντική παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπάρτη, Παναρκαδικό και Αστέρα Τρίπολης

Τον 22χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Ρώσση Λεωνίδα από τον Απόλλων Σμύρνης με αρκετές συμμετοχές στη Super League 1.

Τους καλωσορίζουμε στο Ελ Πάσο και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με υγεία και επιτυχίες», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θεοχάρη Νάτση και τον Λεωνίδα Ρώσση.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται τις τελευταίες ημέρες στο Ελατοχώρι. Η αποστολή βρίσκεται στην Πιερία εκεί όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Καλλιθέας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως η Καλλιθέα τη νέα σεζόν θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, με στόχο φυσικά την καλύτερη δυνατή πορεία.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για Ρώσση

Στη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Ρώσση προχώρησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, όπως ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (9/9).

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ευχαρίστησε τον 22χρονο μέσο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους «κυανόλευκους» στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Ο Ρώσση ήταν κάτοικος Ριζούπολης από τις αρχές Αυγούστου του 2018 και μέσα σε αυτή την τριετία κατέγραψε 20 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Super League 2, ενώ είχε και 3 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Απόλλων για τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον Ρώσση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Ρώσση. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία».