Επίσημο: Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ντιμίτροβιτς

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Σέρβου τερματοφύλακα Φίλιπ Ντιμίτροβιτς.

Επίσημο: Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ντιμίτροβιτς

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας και επίσημα ο Σέρβος τερματοφύλακας Φίλιπ Ντιμίτροβιτς. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 26χρονος Σέρβος κίπερ έπαιξε στον Ασπρόπυργο, με τον οποίο κατέγραψε εννιά συμμετοχές στην Football League.

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φίλιπ Ντιμίτροβιτς. Ο Φίλιπ γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1995 στο Κράλιεβο της Σερβίας και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Παρτίζαν για να μεταγραφεί στην ΦΚ Τελεόπτικ. Το 2012 μετακόμισε στην Bundesliga της Αυστρίας για λογαριασμό της Αούστρια Κλάγκενφουρτ, ενώ στη συνέχεια τον απέκτησε η ΛΑΣΚ. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Ράιντορφ Άλταχ και Ζανκτ Πέλτεν, πριν επιστρέψει και πάλι στη ΛΑΣΚ. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Ριντ, με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της.

Φίλιπ καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Θα θέλαμε να σου ευχηθούμε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο Σέρβο τερματοφύλακα, Φίλιπ Ντιμίτροβιτς.