Πρώτη για τον Αλμωπό Αριδαίας την Τρίτη (17/8)

Την Τρίτη (17/8) στις 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο της Αψάλου θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Αλμωπού Αριδαίας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα στη Super League 2. 

Πρώτη για τον Αλμωπό Αριδαίας την Τρίτη (17/8)

Πρώτη προπόνηση την Τρίτη (17/8) στον Αλμωπό Αριδαίας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Ο τεχνικός Γιώργος Τυριακίδης με το επιτελείο του, θα καλωσορίσουν παλιούς και νέους παίκτες και θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Σήμερα, Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο της Αψάλου θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Μια σεζόν που θα βρει την ομάδα μας αγωνιζόμενη στην Superleague 2, μια σεζόν που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες ανάλογα της ιστορίας του συλλόγου μας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης με το επιτελείο του, θα καλωσορίσουν παλιούς και νέους παίκτες και θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου. Έπειτα θα ακολουθήσουν εργομετρικά, εξετάσεις και φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Φυσικά τις προσεχείς μέρες θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.