Πανιώνιος: Έκτακτη Γ.Σ. για τη δημιουργία ΠΑΕ!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (25/8) για το θέμα της δημιουργίας ΠΑΕ και την συμμετοχή του συλλόγου στην Super League 2 της νέας σεζόν.

Πανιώνιος: Έκτακτη Γ.Σ. για τη δημιουργία ΠΑΕ!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (25/8) στον Πανιώνιο, με σκοπό να συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας ΠΑΕ για τη συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2 της σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου ΓΣΣ που έλαβε χώρα σήμερα, Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των ταμειακώς ενήμερων μελών του Συλλόγου για την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ. στις θύρες 5 και 6, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), για τη συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία “Superleague 2” πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

2. Επωνυμία της νέας ΠΑΕ.

3. Ορισμός προσωρινής 5μελούς διοικούσας επιτροπής που θα κινήσει τις διαδικασίες ίδρυσης της ΠΑΕ και θα μεριμνήσει για την πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου και την υποβολή φακέλου ενώπιον της Ε.Ε.Α. για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και για τις όποιες άλλες διαδικασίες προβλέπονται για τον σκοπό αυτό.

4. Προσδιορισμός του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, ως ισχύει σήμερα, της τιμής της μετοχής και του ελάχιστου αριθμού μετοχών που μπορεί να αγοραστούν.

5. Λοιπά θέματα που αφορούν τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Η λίστα των ταμειακώς ενήμερων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ακολουθεί άμεσα.

Εκ του ΔΣ του ΓΣΣ Πανιώνιος

Ο Πρόεδρος».