Επίσημο: Στον Λεβαδειακό ο Λινάρδος

Ο Παναγιώτης Λινάρδος υπέγραψε στον Λεβαδειακό. Ο 30χρονος μέσος την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Διαγόρα.

Επίσημο: Στον Λεβαδειακό ο Λινάρδος

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Λινάρδος.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Διαγόρας και πέρσι στη Super League 2 είχε 24 συμμετοχές, δύο γκολ, με τη φανέλα της ομάδας της Ρόδου.

Ο 30χρονος μέσος Παναγιώτης Λινάρδος στο παρελθόν έχει παίξει σε Λαμία, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Βέροια και Παναιγιάλειο.

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδο. Ο 30χρονος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του και έχει ήδη ενταχθεί στην ομάδα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λεβαδειακός για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο μέσο Παναγιώτη Λινάρδο, ο οποίος πέρσι στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας είχε 24 συμμετοχές και δύο τέρματα με τη φανέλα του Διαγόρα στη Ρόδο.

Θυμίζουμε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Λιβαδειάς στο παρελθόν εκτός από τον Διαγόρα Ρόδου έχει περάσει και από Λαμία, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Βέροια και Παναιγιάλειο.

Ο Λινάρδος έχει περάσει και από το πρωτάθλημα της Κύπρου (ΑΕΖ Ζακακίου, Ανόρθωση, Αναγέννηση Δερύνειας και Ομόνοια Αρραδίπου) ενώ έχει αγωνιστεί και στη Σιγκαπούρη (Geylang International).

Κατάγεται από το Μεσολόγγι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα πριν μεταβεί στην Κύπρο όπου και έμεινε για αρκετά χρόνια.