Ξάνθη: Τέλος ο Ανδρέας Τάτος

Τέλος από την Ξάνθη ο έμπειρος επιτελικός μέσος Ανδρέας Τάτος.

Ξάνθη: Τέλος ο Ανδρέας Τάτος

Ο Ανδρέας Τάτος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης και είναι έτοιμος φυσικά να υπογράψει στην Καλαμάτα. Ο 32χρονος επιτελικός μέσος την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές και πέντε γκολ με τον ΑΟΞ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Τάτος με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό πως έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης.

«Με αυτή την ωραία στιγμή με την ομάδα της Ξάνθης, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο!

Ο απολογισμός της χρονιάς αυτής αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση! Όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ όσο και τον κόσμο της Ξάνθης, που με στήριξε. Μπορεί να μην καταφέραμε τον πολυπόθυτη στόχο ανόδου όμως θέλω να γνωρίζετε πως μια νεοσύστατη ομάδα κατάφερε να τερματίσει 2η παρά τις δυσκολίες.

Εύχομαι στην Ξάνθη να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Να είστε όλοι και όλες καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Ξάνθη», ανέφερε στο μήνυμά του ο έμπειρος άσος Ανδρέας Τάτος, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Καλαμάτας και να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο που και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι στο πρωτάθλημα της Super League 2.