Αλμωπός Αριδαίας: «Κανονικά στη Super League 2»

Η διοίκηση του Αλμωπόύ Αριδαίας ξεκαθαρίζει πως η αδυναμία αδειοδότησης δεν θα επηρεάσει την συμμετοχή του συλλόγου στη Super League 2

Αλμωπός Αριδαίας: «Κανονικά στη Super League 2»

Ανάμεσα στις ομάδες που δεν πήραν άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την παρουσία τους στην Super League 2 της επόμενης περιόδου είναι ο Αλμωπός Αριδαίας. Στον σύλλογο της Πέλλας δεν ανησυχούν από αυτήν την εξέλιξη, που ήταν άλλωστε σε γνώση τους και εξηγούν στους φιλάθλους πως θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά με περιορισμούς στις μεταγραφές.

Η σχετική ενημερωτική ανακοίνωση του Αλμωπού αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Αλμωπός Αριδαίας/ Λουτρά Πόζαρ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Όργανου Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) για την χορήγηση άδειας στην ομάδα μας είναι αρνητική, όπως αναμενόταν. Η παραπάνω απόφαση δεν έχει καμία σχέση με την συμμετοχή της ομάδας στην Superleague 2, η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στην διοργάνωση.

Η παραπάνω απόφαση αφορά την πολιτική μεταγραφών όλων των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν, ένα μείζον θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις περισσότερες ομάδες αλλά και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π). Έτσι, για τις ομάδες που δεν αδειοθοτήθηκαν, επιτρέπεται η πραγματοποίηση μεταγραφών με τους παρακάτω περιορισμούς:

-απεριόριστοι Έλληνες παίκτες έως 25 ετών
-3 Έλληνες παίκτες άνω των 25 ετών και
-απεριόριστοι Αλλοδαποί παίκτες έως 23 ετών.
Τα κριτήρια που έθεσε η ομοσπονδία στις ομάδες ήταν:
-Υποδομές
-Αθλητικές Εγκαταστάσεις
-Νομικά κριτήρια κ.α.
Η ομάδα και το Δ.Σ. συνεχίζουν τον καθημερινό τους αγώνα, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας».