Παναχαϊκή: Νέος προπονητής ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής. Έχει περάσει από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα των Καβάλας, ΟΦΗ, Πλατανιά.

Παναχαϊκή: Νέος προπονητής ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής. Ο Σέρβος επιστρέφει στην πατρίδα μας αυτή τη φορά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Πάτρας και όχι για να παίξει ποδόσφαιρο, αφού έχει σταματήσει.

Ως ποδοσφαιριστής ο Σέρβος έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, ΟΦΗ και Πλατανιά στην Ελλάδα, ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Ζεμούν και έχει δουλέψει ακόμα σε F.K. IMT και FK Brodarac. Μάλιστα στην τελευταία ήταν και στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Ο 43χρονος τεχνικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να βρίσκεται στην Ελλάδα. Πιθανότατα την Πέμπτη (12/8). Βέβαια ο Κάλαϊτζιτς έχει συμφωνήσει.

«Συμφωνία με τον προπονητή Zeljko Kalajdzic Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA-PRO Zeljko Kalajdzic. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να είναι στην Πάτρα εντός της εβδομάδας με πιθανότερη μέρα την Πέμπτη (12/8)», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 43χρονο Σέρβο προπονητή, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στη χώρα μας ως παίκτης, φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ.