Διαλύθηκε ο Πλατανιάς: Δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο τοπικό

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα και πλέον αποτελεί μία ανάμνηση.

Διαλύθηκε ο Πλατανιάς: Δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο τοπικό

Το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε για τον Πλατανιά. Εδώ και καιρό όλα έδειχναν ότι η ομάδα των Χανίων οδεύει προς τη διάλυση και αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (6/8). Η διορία για να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των Χανίων έληξε.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα κι έτσι η ομάδα που συμμετείχε στη Super League αποτελεί ανάμνηση. Τις τελευταίες ημέρες έγιναν προσπάθειες από τον Γιώργο Ριτζάκη προκειμένου να βρεθούν ποδοσφαιριστές για να δηλώσει η ομάδα των Χανίων συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και η ομάδα παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να παίξει με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία δεν το έκανε. Έτσι ο Πλατανιάς που αγωνίστηκε για έξι σεζόν στη Super League αποτελεί μία ανάμνηση. Η ομάδα των Χανίων τη σεζόν 2016-2017 είχε τερματίσει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Τη σεζόν 2018-2019 ο Πλατανιάς τερμάτισε στη 16η θέση και υποβιβάστηκε. Την επόμενη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση της Football League και έπαιξε μπαράζ ανόδου με τον ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τότε ξεκίνησαν και τα σοβαρά προβλήματα με τους Κρητικούς να έχουν και οικονομικές δυσκολίες με αποτέλεσμα να μη δηλώνουν συμμετοχή στη Super League 2 και στη συνέχεια ούτε στο τοπικό.