Ολυμπιακός: Κρούση σε Ράμος για βοηθός του Ιμπαγάσα

Σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του Γκιγιέρμε Ράμος προκειμένου να αναλάβει βοηθός του Αριέλ Ιμπαγάσα στη β' ομάδα.

Ολυμπιακός: Κρούση σε Ράμος για βοηθός του Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός Β' είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Εδώ και πολλά χρόνια οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθούν ομάδες Β' και να δοθεί η ευκαιρία σε αρκετά παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να σηκώσει το βαρύ φορτίο, αφού η διοίκηση του έχει εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας. Παράλληλα, όμως, γίνονται προσπάθειες για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της A' Bola ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Γκιγιέρμε Ράμος. Πρόκειται για τον πρώην βοηθό της Νότιγχαμ Φόρεστ, τον οποίο ο Ολυμπιακός τον ήθελε στο πλευρό του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Ολυμπιακός θεωρεί πως ο Ράμος θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη επαφή με την πρώτη ομάδα και συγκεκριμένα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Παρόλα αυτά ο Γκιγιέρμε Ράμος φαίνεται να προτιμάει να συνεχίσει να δουλεύει στο πλευρό του Μπρούνο Μπαλταζάρ με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετά χρόνια.