Κηφισιά: Νέος τιμ μάνατζερ ο Νίκος Σπυρόπουλος

Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι ο νέος τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς. Ο 37χρονος ο οποίος έχει παίξει μπάλα σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έδωσε τα χέρια με τους νεοφώτιστους. 

Κηφισιά: Νέος τιμ μάνατζερ ο Νίκος Σπυρόπουλος

Η νεοφώτιστη στη Super League 2 ομάδα της Κηφισιάς ανακοίνωσε την πρόσληψη του 37χρονου, Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στον Πανιώνιο.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος προσέφερε πέρυσι τις υπηρεσίες του στον «Ιστορικό». Σημειώνεται ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Κηφισιάς είναι ο Στέφανος Κοτσόλης.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΑΕ Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του team manager της ομάδας.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Νίκο Σπυρόπουλο, έναν πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, ο οποίος την περσινή σεζόν βρισκόταν στον Πανιώνιο.

Με αφορμή την ένταξή του στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς, ο Νίκος Σπυρόπουλος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας της Κηφισιάς. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, Στέφανο Κοτσόλη, για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν από την πρώτη στιγμή. Έρχομαι σε μια ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ όλα, που είναι το μείζον ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, και με σκληρή δουλειά να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο στον αγωνιστικό χώρο“.

Άπαντες στην ΑΕ Κηφισιάς τού ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του πόστο».