Εργοτέλης: Ξεκίνημα με όνειρα (vid, pic)

Πρώτη προπόνηση για τον Εργοτέλη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δηλώσεις από την έναρξη της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Εργοτέλης: Ξεκίνημα με όνειρα (vid, pic)

Στον Εργοτέλη ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύσσωμοι οι «κιτρινόμαυροι», αποτελούμενοι από παλιούς και νέους παίκτες καθώς και από παιδιά που επιλέχθηκαν από την Κ19 του συλλόγου, εκτέλεσαν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ακολουθώντας τις οδηγίες του ανανεωμένου τεχνικού τιμ, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του Εργοτέλη, Νίκου Μπαδήμα.

Δηλώσεις

Γιώργος Τουτζάρης: «Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει η οποία ελπίζουμε να κυλήσει κανονικά και να μην έχουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την περσινή σεζόν λόγω του κορονοϊού που μας ανάγκασαν να πάμε σε ένα πρωτάθλημα εξπρές το οποίο ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και παράλληλα πολύ δύσκολο στο να αντεπεξέλθουμε. Η νέα χρονιά μας βρίσκει με νέα πρόσωπα τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και στο ποδοσφαιρικό όπου ήρθαν παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν. Θέλω να πιστεύω θα έχουμε μια χρονιά εξίσου καλή με την περσινή και το μόνο που θα διαφέρει θα είναι το αποτέλεσμα το οποίο θα είναι φέτος ελπίζω το επιθυμητό για την ομάδα μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία που είναι το σημαντικότερο για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Νίκος Μπαδήμας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Μια ομάδα που καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες και τα θέλω μου. Εύχομαι οι παίκτες μου να έχουν πάνω απ' όλα υγεία. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε το έργο των προηγούμενων χρόνων. Θέλω να έχουμε μια καλή εικόνα στο γήπεδο η οποία να μετουσιώνεται και βαθμολογικά».

Γιάννης Μπουτσάκης: «Αρχικά να ευχηθούμε σε όλους υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων. Πέρσι μας στέρησαν ένα όνειρο. Όπως κάνουμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διεκδικήσουμε την άνοδο».

Αντόνιο Μίκο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εργοτέλη. Εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουμε όλοι την υγεία μας και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου και όχι οι προσωπικές μου φιλοδοξίες».

Θέμης Τσέλιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Εργοτέλη. Μια μεγάλη ομάδα, απ' τις καλύτερες στην κατηγορία με σπουδαία ιστορία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, να είμαστε υγιείς και όλοι μαζί παίκτες και προπονητές να πραγματοποιήσουμε τον στόχο που έχει τεθεί. Πιστεύω με τις προσθήκες και με τον κορμό που έχει κρατήσει η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Θέλω να κάνουμε τους στόχους του Εργοτέλη πραγματικότητα».

Χρήστος Βουτσάς: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ο τρόπος παιχνιδιού του Εργοτέλη μου ταιριάζει. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω και απ' την δική μου πλευρά ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Πάγια, Στεφανάκης, Πακιουφάκης, Δασκαλάκης, Σταυρακάκης είναι οι παίκτες από την Κ19 οι οποίοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας.