Παναχαϊκή: Η ύστατη προσπάθεια

Την ύστατη προσπάθεια για να αποτρέψουν τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική πραγματοποιούν οι επιτελείς της Παναχαϊκής

Παναχαϊκή: Η ύστατη προσπάθεια

Η Δευτέρα (02/08) είναι η πιο κρίσιμη στην ιστορία της Παναχαϊκής την τελευταία περίπου 20ετία, αφού θα καθορίσει αν θα πάρει το πολυπόθητο... οξυγόνο για να ελπίζει ότι μπορεί να παραμείνει εν τέλει στη Super League 2 και να μην υποβιβαστεί στη Γ’ εθνική.

H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει προγραμματίσει συνεδρίαση στις 12 το μεσημέρι κι αναμένεται να ασχοληθεί με το αίτημα της ΠΑΕ Παναχαϊκή που κατατέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και με το οποίο ζητάει 10ήμερη παράταση στην κατάθεση της εγγυητικής που λείπει από τον φάκελό της λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Μπάρλος.

Αίτημα στο οποίο οι κοκκινόμαυροι προσδοκούν και σε μια αμέριστη συμπαράσταση όλων των φορέων της Πάτρας έτσι ώστε να έλθει αυτή η μικρή παράταση, παρότι βέβαια ακόμη κι αν δοθεί δεν είναι διόλου σίγουρο ότι το αγκάθι της εγγυητικής (κι όχι μόνο, αφού αμέσως μετά έρχονται κι άλλα) θα ξεπεραστεί.

Άλλωστε εδώ και πολύ καιρό η όλη συζήτηση που γίνεται, χωρίς όμως το παραμικρό ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν αφορά την κάλυψη της εγγυητικής, αλλά το κάτι παραπάνω από θόλο ιδιοκτησιακό καθεστώς που υπάρχει με ένα μετοχολόγιο που κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη σύνθεσή του.