Ηρακλής: Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Τρίγλια σε συνέντευξη Τύπου!

Η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω ανακοίνωσης, έκανε γνωστό ότι τη Δευτέρα (02/08) σε συνέντευξη Τύπου θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας με την Τρίγλια 

Ηρακλής: Τη Δευτέρα η ανακοίνωση της συνεργασίας με την Τρίγλια σε συνέντευξη Τύπου!

Aνακοίνωση όπου γνωστοποιεί την ημέρα (Δευτέρα 2 Αυγούστου) που θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα υπογραφεί η συνεργασία του με την ΠΑΕ Τρίγλιας (σ. η οποία τον επαναφέρει στην, διευρυμένη, Super League 2) εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.

Όπως διευκρινίζεται μετά το πέρας των υπογραφών οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να υπόβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με την συμφωνία των δύο ΠΑΕ.s

Η ανακοίνωση αυτή του Γηραιού καταλήγει με μια αναφορά – μήνυμα προς όλους πως η ομάδα επιστρέφει και θα είναι περισσότερο δυνατή από ποτέ άλλοτε.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο Γ.Σ. Ηρακλής ενημερώνει ότι την Δευτέρα 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα υπογράφει το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Τρίγλιας. Η συνέντευξη Τύπου θα ξεκινήσει στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στην Μίκρα.

Λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τον COVID 19 θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί με Livestreaming.

Ο Ηρακλής επιστρέφει και θα είναι περισσότερο δυνατός από ποτέ!»