Παναχαϊκή: Υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική γιατί δεν κατέθεσε την εγγυητική

Η Παναχαϊκή θα βρεθεί εκτός Super League 2. Δεν κατατέθηκε εγγυητική για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και η ομάδα της Πάτρας πάει για Γ’ Εθνική ή ακόμη και στο τοπικό!

Παναχαϊκή: Υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική γιατί δεν κατέθεσε την εγγυητική

Μία ακόμη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της Παναχαϊκής που δεν μπορεί να βρει...γιατρειά διοικητικά. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πληρώθηκαν τα 135.000 ευρώ για να συμπληρωθεί το ποσό της εγγυητικής από τη διοίκηση του Γιώργου Μπάρλου κι έτσι, στις αρχές της εβδομάδας η ΕΕΑ που θα κληθεί να εξετάσει τον φάκελό της, θέλοντας και μη δεν θα της δώσει πιστοποιητικό, αποβάλλοντας την από το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα οδεύει για τη Γ’ Εθνική, ωστόσο χθες στην Πάτρα κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για τοπικό! Οι τελευταίες προσπάθειες που έγιναν την Παρασκευή δεν καρποφόρησαν ποτέ και η ομάδα ελέω... εγγυητικής υποβιβάζεται από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σίγουρα οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την ομάδα της Πάτρας αφού είχε δικαίωμα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά από τη στιγμή που δεν κατατέθηκε η εγγυητική, αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Μένει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση των αρμοδίων για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής που κινδυνεύει να υποβιβαστεί ακόμη και στο τοπικό, εάν δεν υπάρχει λύση για τη Γ’ Εθνική.