Ορφέας Ξάνθης: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 (pic, vid)

Ο Ορφέας Ξάνθης δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ορφέας Ξάνθης: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 (pic, vid)

Οριστικά ο Ορφέας Ξάνθης δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στην εκπομπή Αθλητικός Παλμός με τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Ανέφερε ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν και τις προτάσεις που υπήρξαν, λήφθηκε η απόφαση να παραμείνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Η απόφαση αυτή είναι φυσικά αναγκαστική καθώς από τις προτάσεις που έγιναν δεν υπήρξε κάποια που να μπορεί οικονομικά να καλύψει το μπάτζετ για την Super League 2, να μπορεί δηλαδή να στηρίξει την παρουσία στην παραπάνω κατηγορία η απλά ήταν αναξιόπιστες, με τον ίδιο να μην κρύβει την στεναχώρια του για την απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει κυρίως για τον κόπο των παικτών του.

Ο κ. Χατζημεστής για ακόμη μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε λόγο για αδιαφορία από δημοτική αρχή, τοπικούς άρχοντες κ.α. για την επιτυχία των παικτών του και την άνοδο που πέτυχαν, η οποία δεν θα αξιοποιηθεί εκφράζοντας και το παράπονο του για αυτό το θέμα.

Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα μίλησε επίσης για την επόμενη μέρα του Ορφέα που περιλαμβάνει και τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας και το δυνατό 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Πηγή: www.sportsaddict.gr