ΑΟ Τρίκαλα: Τεχνικό δίδυμο με Μαγκρόουν, Μπίλη

Ο Αγγλοαυστραλός Ντέιβιντ Μαγκρόουν και ο έμπειρος Λεωνίδας Μπίλης είναι και επίσημα  το προπονητικό δίδυμο στον ΑΟ Τρίκαλα.

ΑΟ Τρίκαλα: Τεχνικό δίδυμο με Μαγκρόουν, Μπίλη

Δίδυμο προπονητών θα καθοδηγήσει τον ΑΟ Τρίκαλα στην νέα αγωνιστική περίοδο. η συμφωνία ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλούς και οι Ντέιβιντ Μαγκρόουν, Λεωνίδας Μπίλης έπιασαν δουλειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«David Magrone και Λεωνίδας Μπιλης το νέο τεχνικό δίδυμο του ΑΟΤ.

Στο τιμόνι με τους David Magrone και Λεωνίδα Μπιλη προχωράει ο ΑΟΤ, στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.

Η διοίκηση τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους».

Τρίκαλα: Δίδυμο προπονητών οι Μαγκρόουν και Μπίλης

Ο Μαγκρόουν είναι Αγγλοαυστραλός, έχει εργαστεί ως σκάουτερ σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης όπως είναι ο Άγιαξ, η Τότεναμ και η ΚΠΡ, αλλά στο βιογραφικό του δεν καταγράφεται θητεία ως προπονητής. Ο ΑΟΤ είναι η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ως τεχνικός υπεύθυνος.

Για να συνδράμει την προσπάθεια του οι Θεσσαλοί ήρθαν σε συμφωνία και με τον Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος θα αποτελέσει το έτερο μισό του πάγκο. Κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, με θητεία βς συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και πέρσι του Τόνι Πόποβιτς στην Ξάνθη, αλλά και πρώτος προπονητής σε σειρά συλλόγων Β’ και Γ’ Εθνικής. Γνωρίζει άριστα την Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και θα αποτελέσει το στήριγμα του Μαγκρόουν στον πάγκο των Τρικάλων.