Καλαμάτα: Έδωσε τα χέρια με τον Λουκίνα (vid)

Ο Γιάννης Λουκίνας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας. Ο 30χρονος επιθετικός έδωσε τα χέρια και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μεσσηνίας.

Καλαμάτα: Έδωσε τα χέρια με τον Λουκίνα (vid)

Ο 30χρονος επιθετικός Γιάννης Λουκίνας αποτελεί το νέο...χτύπημα της Καλαμάτας. Ο ικανότατος φορ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του την Τρίτη (27/7).

Ο Λουκίνας ένας παίκτης με συμμετοχές σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο, Καλλονή, Ηρακλή, Καραϊσκάκη Άρτας, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, βοηθώντας την ομάδα της Ημαθίας να πάρει φυσικά το πρωτάθλημα στον βορρά στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Λουκίνα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία και θεωρείται από τους ικανότερους σκόρερ.

Σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του οι χρονιές του σε Πανιώνιο, Καλλονή, Ηρακλή, Καραϊσκάκη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, βοηθώντας την ομάδα της Ημαθίας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο Βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Λουκίνας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και του ευχόμαστε να έχει υγεία και μια ακόμη παραγωγική χρονιά σε γκολ στο πρωτάθλημα».