Ξάνθη: Πήρε τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη

Μια ακόμη προσθήκη για την Ξάνθη. Απέκτησε τον 24χρονο ακραίο μπακ Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ.

Ξάνθη: Πήρε τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη

Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης αυτή τη φορά. ΟΔεληγιαννίδης μετά τις 15 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα Ρουμανίας με την φανέλα της Σέπσι, συμφώνησε με την ομάδα της Ξάνθης και θα τον δούμε και πάλι στα ελληνικά γήπεδο.

Ο 24χρονος Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα επαγγελματικά από την ομάδα του ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει νωρίτερα τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20 του συλλόγου. Aποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ-19, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ζέμπλιν Μιχαλοβίτσε στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας αλλά και στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Ο 24χρονος πλάγιος αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟΞ μετά τις 15 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Σέπσι. Είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ, έχοντας κατακτήσει νωρίτερα τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20. Aποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ-19, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ζέμπλιν Μιχαλοβίτσε στην πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας αλλά και στον ΟΦΗ.

Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!».