Δόξα Δράμας: Επτά παραμονές στους «Μαυραετούς»

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ότι στο έμψυχο δυναμικό της νέας σεζόν θα συνεχίσουν επτά γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Δόξα Δράμας: Επτά παραμονές στους «Μαυραετούς»

Ο σχεδιασμός στις τάξεις της Δόξας Δράμας συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε επτά παραμονές ποδοσφαιριστών. Οι Κόντος, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Ρούτσης, Τάσιος, Θεοδοσιάδης, Πετρίδης είναι γηγενείς παίκτες και επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους «Μαυραετούς»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει οτι συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα μας εφτά γηγενείς παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, με σταθερή και πάγια μέριμνα για την ποδοσφαιρική ανάδειξη του ντόπιου στοιχείου.

Στους “Μαυραετούς” παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών μας, Αλέξανδρος Κόντος, που έχει αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, αφού προσφέρει πολλά και ως προσωπικότητα στα αποδυτήρια και τη “σύνδεση” με την κοινωνία και τους φιλάθλους μας.

Στη Δόξα συνεχίζουν και έξι νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο, που ήδη δείχνουν την αξία τους μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνουν στα επίσημα ματς, από πέρυσι ή και πρόπερσι. Ο λόγος για τους Γιώργο Θεοδοσιάδη (τερματοφύλακας), Δημήτρη Παπαϊωάννου, Κώστα Πετρίδη (μεσοαμυντικοί), Ανέστη Τάσιο (ακραίος μπακ και χαφ), Στέφανο Ρούτση (κεντρικός χαφ) και Δημήτρη Κυριακίδη (περιφερειακός επιθετικός)».