Ξάνθη: Πήρε τον Ηλιόπουλο

Τον 23χρονο τερματοφύλακα Λάζαρο Ηλιόπουλο, ο οποίος έπαιζε στον Εδεσσαϊκό απέκτησε η Ξάνθη.

Ξάνθη: Πήρε τον Ηλιόπουλο

Ο Εδεσσαϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα Λάζαρου Ηλιόπουλου στην ομάδας της Ξάνθης.

«ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Στην ομάδα του Ξάνθης για το πρωτάθλημα της super league 2, θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά ο Λάζαρος Ηλιόπουλος. Η μεταγραφή του ταλαντούχου πορτιέρο ολοκληρώθηκε εχθές και ήδη ο αθλητής βρίσκεται στην ακριτική πόλη.

Ο Εδεσσαϊκός σε ευχαριστεί για την προσφορά σου και τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισες με τις υπέροχες επεμβάσεις και σου εύχεται καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στην νέα σου ομάδα», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εδεσσαϊκός για την παραχώρηση του Λάζαρου Ηλιόπουλου στην ομάδα της Ξάνθης.

Ο Ηλιόπουλος έχει γεννηθεί στις 29 Ιανουαρίου του 1998 και έχει ύψος 1,90. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Φλώρινας όπου και κατάγεται ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ερμή Αμυνταίου, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (Κύπρο) και στην Κ20 του Λεβαδειακού.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα στον Εδεσσαϊκό. Ο τρόπος προσέγγισης και η ιστορία της ομάδας ήταν οι λόγοι που με έπεισαν. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να φτάσουμε τον Εδεσσαϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε», τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ξάνθς.

Στα αγωνιστικά τώρα, θυμίζουμε πως ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Ξάνθης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου από τη Δευτέρα (19/7).