Πανσερραϊκός: Αποχαιρέτησε τον Γκούρτα

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γκούρτσα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Πανσερραϊκός: Αποχαιρέτησε τον Γκούρτα

Τέλος ο Δημήτρης Γκούρτσας από τον Πανσερραϊκό, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει, οτι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας των «λιονταριών», ο αρχηγός της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Γκούρτσας, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν μαζί μας στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού. Τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει, με την πόρτα της ομάδας μας, να παραμένει ανοιχτή για εκείνον στο μέλλον, ώστε να πετύχουμε κι άλλους σημαντικούς στόχους ΜΑΖΙ».

Ο ίδιος έγραψε: «Έφτασε δυστυχώς η μέρα που δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Μια μέρα που ήταν πολύ διαφορετική στο μυαλό μου. ήρθα έφηβος και φεύγω άντρας. Φεύγω ΓΕΜΑΤΟΣ καθώς έζησα τα πάντα..

Υποβιβασμούς,ανόδους,χαρές και λύπες.

Νιώθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που σε όλες τις δύσκολες στιγμές του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΎ ήμουν πάντα παρών. Που ηγήθηκα της ομάδας όταν αυτή έφτασε στην χαμηλότερη κατηγορία της ιστορίας της και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου να φύγει από τα χαμηλά.. Ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα και αγωνίστηκα σε όλες τις κατηγορίες και έγινα αρχηγός της αγαπημένης μου ομάδας.. Ευχαριστώ όλους του συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.. Ευχαριστώ την διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της νέας εποχής του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Όταν φεύγεις από το σπίτι σου δεν λες ΑΝΤΙΟ αλλά ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ!!!».