ΑΟ Τρίκαλα: «Σακαφλιάδες»: «Εάν διαλύσετε την ομάδα, θα σας διαλύσουμε...»

Πολλά τα σενάρια στον ΑΟ Τρίκαλα για την επόμενη μέρα. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας «Σακαφλιάδες» εξέδωσαν ανακοίνωση την Τρίτη (20/7), στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

ΑΟ Τρίκαλα: «Σακαφλιάδες»: «Εάν διαλύσετε την ομάδα, θα σας διαλύσουμε...»

Το δικό τους μήνυμα προς τον Ηλία Αϊβάζογλου, ώστε να μην μετουσιώσει τα πλάνα του και να μην πουλήσει το ΑΦΜ της ομάδας, έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων, «Σακαφλιάδες».

«Το γεγονός ότι τηρούμε στάση αναμονής ως τώρα δε σημαίνει πως είμαστε αδρανείς ή δε παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Επειδή φτάνουν στα αυτιά μας διάφορα τις τελευταίες ώρες, ένα θα σας πούμε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας.

Ούτε να σκεφτείτε να διαλύσετε την ομάδα! Αν το τολμήσετε θα σας ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ! Αν σκέφτεστε να πουλήσετε το ΑΦΜ της ή να παραχωρήσετε με κάποιο τρόπο τη θέση της ομάδας στα κοράκια που παραμονεύουν από τις κατώτερες κατηγορίες, με τα οποία είχατε μάλιστα επαφές τις τελευταίες ημέρες, θα σας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!», αναφέρει η ανακοίνωσή που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας των Τρικάλων.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλό. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και ο κόσμος αγωνιά για την επόμενη μέρα, αφού πολλά ακούγονται. Κάποιοι μιλάνε ακόμη και για πώληση του ΑΦΜ της ομάδας!