Επίσημο: Στον Λεβαδειακό ο Δούμτσιος

Παίκτης του Λεβαδειακού και επίσημα ο Κώστα Δούμτσιος. Ο 24χρονος επιθετικός πέρσι έπαιζε στον Καραϊσκάκη Άρτας, έχοντας τρία γκολ σε 23 ματς.

Επίσημο: Στον Λεβαδειακό ο Δούμτσιος

Από τον Καραϊσκάκη Άρτας στον Λεβαδειακό ο Κώστας Δούμτσιος. Ο 24χρονος επιθετικός Κώστας Δούμτσιος υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Δούμτσιος έπαιξε στον Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Με τη φανέλα της ομάδας της Άρτας είχε τρία γκολ σε 23 ματς στη Super League 2.

Λεβαδειακός: Συμφωνία με Δούμτσιο

Ο Κώστας Δούμτσιος εκτός από τον Καραϊσκάκη Άρτας έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Εθνικό Γαζώρου και Αιγινιακό.

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Δούμτσιου.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε μία «γεμάτη» σεζόν με τον Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ την προηγούμενη αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στη Super League, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός αναφορικά με την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο επιθετικό Κώστα Δούμτσιο, ο οποίος θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League 2, φορώντας βέβαια αυτή τη φορά τη φανέλα της ομάδας της Λιβαδειάς.

Θυμίζουμε πως ο Λεβαδειακός έχει αποκτήσει τον ακραίο Βαλεντίνο Βλάχο ενώ νέος προπονητής έχει αναλάβει ο Γιάννης Ταουσιάνης.