ΑΕΛ: Πήρε τον 18χρονο φορ Μιχάλη Τσουμάνη

Τον Μιχάλη Τσουμάνη απέκτησε η ΑΕΛ. Ο 18χρονος επιθετικός έπαιζε στον ΑΟ Σελλάνων.

ΑΕΛ: Πήρε τον 18χρονο φορ Μιχάλη Τσουμάνη

Παίκτης της ΑΕΛ και τυπικά ο Μιχάλης Τσουμάνης. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Τσουμάνης – ένας ακόμη Λαρισαίος όπως αναφέρει η ομάδα της Λάρισας – υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

«Άλλος ένας Λαρισαίος στα αποδυτήρια της ΑΕΛ.

Σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο 18χρονος σέντερ φορ του Α.Ο. Σελλάνων Μιχάλης Τσουμάνης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον 18χρονο Μιχάλη Τσουμάνη, ο οποίος και υπέγραψε για την επόμενη τριετία.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνονται οι προγραμματισμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην ΑΕΛ ενόψει της έναρξης των προπονήσεων και την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (12/7).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα εργομετρικά θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (9/7), ακολούθως το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό στους παίκτες και τη Δευτέρα (12/7) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα Δένδρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οτεχνικός της ομάδας της Λάρισας, Κώστας Φραντζέσκος είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία των εξετάσεων και φυσικά ετοιμάζει τα πλάνα του, μαζί με τους συνεργάτες του για την προετοιμασία που ξεκινάει τη Δευτέρα.

Φυσικά συνεχίζεται και η αναζήτηση παικτών ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες αλλά και ξένους ποδοσφαιριστές.